Technische implementatie-haalbaarheidsstudie met prototyping en octrooinering van een in eigen beheer ontwikkelde snijd- en doseerconcept voor voedingsmiddelen. Het ontwikkelde principe is een hybride snijdsysteem dat werkt met een scheidingsblad waarin microkanaaltjes zijn verwerkt waardoor een vloeistof kan worden geperst of dat kan worden verhit of juist gekoeld.
Implementatieonderzoek hybride snij- en doseerinrichting voor voedingsmiddelen
Projectinformatie
Programma:
Prioriteit
Kenniseconomie, ondernemerschap en innovatie (1)
Regio
Noord-Brabant
Projectlocatie
UDEN
Startdatum:
27-01-2009
Einddatum:30-04-2013
Website:
Begunstigde:
Begunstigde:
Producon B.V.
Adres:
Lauwere 306, 5403 XK, Uden
UDEN
Nederland
UDEN
Nederland
Partner(s):
-
Financiering
EU (EFRO)
€ 6.464
Rijk:€ 4.309
Noord-Brabant:€ 2.154
Totaal publiek:
€ 12.927
Totaal privaat:
€ 24.007
Totale subsidiabele kosten:
€ 36.934