Stichting LOF Brabant verwelkomt nieuwe voorzitter en bestuurslid

Stichting Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (Stichting LOF Brabant) heeft op 13 januari 2021 Maurice Horsten en Charles de Mooij mogen verwelkomen als voorzitter en bestuurslid. Deze twee heren zijn door hun ervaring en betrokkenheid in de Brabantse financiële, culturele en vrijetijdseconomie sector een waardevolle toevoeging aan het bestuur. Samen met bestuurslid Fons Jurgens vormen Maurice en Charles vanaf deze maand het bestuur.

Maurice Horsten, voorzitter LOF BrabantMaurice Horsten: “Ik ben sinds de start van het LOF Brabant betrokken als lid van het Investeringscomité en ben goed bekend met het fonds. Vanuit mijn functie als directeur van de NV Bossche Investerings Maatschappij ken ik veel ondernemers en weet ik wat er nodig is om kansrijke ondernemingen en projecten te ondersteunen en van de grond te krijgen. Ik heb ruime bestuurlijke ervaring in zowel de private als in de publieke sector en zet die ervaring graag in om, als voorzitter, van het LOF Brabant een doorslaand succes te maken. Vanwege mijn toetreding tot het bestuur van Stichting LOF    Brabant, trek ik me terug uit het Investeringscomité.

 

CharleCharles de Mooij, bestuurslid LOF Brabants de Mooij: “Als directeur-bestuurder van Het Noordbrabants Museum heb ik de sterke ontwikkeling van de culturele en vrijetijdseconomie-sector in de afgelopen jaren waargenomen en zie ik de noodzaak om door samenwerking en het doen van gezamenlijke investeringen het aanbod en de kwaliteit in Brabant verder te versterken. Het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant levert hieraan een waardevolle bijdrage. Daarom treed ik graag toe als bestuurslid van het LOF Brabant.

Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2021

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag