Herinrichting Essche Stroom

De Essche Stroom slingert zich een weg door een prachtig deel van de Meierij. Oude landgoederen en moderne agrarische gronden wisselen het landschap af. Waterschap De Dommel wil de Essche Stroom en het unieke omringende gebied opnieuw inrichten. Waarom? Om de Essche Stroom weer ˜beleefbaar™ te laten zijn. Het waterschap zoekt, nadrukkelijk samen met de bewoners van het gebied, naar een uitgekiende balans tussen een positieve beleving, cultuurhistorie, natuur en veilig wonen, werken en recreëren.

Projectinformatie

Programma:
Prioriteit
(Herstel- en inrichtingsmaatregelen water)
Regio
Noord-Brabant
Projectlocatie
BOXTEL
Startdatum:
2017-10-01
Einddatum:
2020-12-15

Begunstigde:

Begunstigde:
Waterschap De Dommel
Adres:
Bosscheweg 56 BOXTEL
BOXTEL
Nederland
Partner(s):
Waterschap De Dommel

Financiering

EU (ELFPO)
€ 1.272.720
Noord-Brabant:
€ 636.360
Overig:
€ 636.360
Totaal privaat:
€ 104.560
Totale subsidiabele kosten:
€ 2.650.000

Statistieken

Totale subsidiale kosten

Totaal publiek

Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2021

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag