Naar verwachting wordt in december het Europese subsidieprogramma Interreg Vlaanderen Nederland 2014-2020 opnieuw opengesteld. U kunt dan voor de vierde keer een beroep doen op subsidie voor grensoverschrijdende projecten op het gebied van innovatie, duurzame energie, milieu en werkgelegenheid.

Boostersessie

Op vrijdag 8 en 15 december organiseren de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg in samenwerking met Stimulus Programmamanagement acht boostersessies om u te helpen bij de voorbereiding en uitwerking van uw project.
Tijdens een boostersessie van anderhalf uur werken we met u aan uw projectplan zodat uw project inhoudelijk aansluit op het programma van Interreg Vlaanderen Nederland. Zoekt u partners voor uw project? Ook daar kunnen de projectadviseurs mee helpen. Aan het einde van boostersessie bent u een stap dichterbij het aanvragen van de subsidie.

Voor wie?

De boostersessies zijn voor bedrijven en organisaties in Zuid-Nederland die een concreet projectplan hebben.

Datum en locatie

  • Anderhalf uur durende boostersessie tussen 09.30-17.00 op vrijdag 8 en 15 december
  • Locatie: PSV stadion, Frederiklaan 10a in Eindhoven

Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 24 november 17.00 via communicatie@stimulus.nl. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor de boostersessies. Daarom vragen we u om dit inschrijfformulier in te vullen en mee te sturen met de inschrijving. Op basis van het ingevulde inschrijfformulier selecteren de projectadviseurs de projecten die in aanmerking komen voor de boostersessie. Indien u bij de selectie zit, wordt u ingedeeld op 8 of 15 december. Reserveer deze data alvast in uw agenda.

Interreg Vlaanderen Nederland 2014-2020

Interreg Vlaanderen – Nederland is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband tussen Vlaanderen, Nederland en de 8 provincies in de grensstreek.  Interreg Vlaanderen-Nederland subsidieert grensoverschrijdende projecten voor slimme, groene en inclusieve groei. Voor meer informatie over het programma kijkt u op www.grensregio.eu. U kunt ook contact opnemen met één van ons.

Graag tot binnenkort!

Peter Moerdijk, Projectadviseur provincie Zeeland, 06 28 90 40 56, peter.moerdijk@grensregio.eu
Ronald van Heeswijk,  Projectadviseur provincie Noord-Brabant, 06 55 68 66 76, ronald.vanheeswijk@grensregio.eu
Nermin Dizdarevic, Projectadviseur provincie Limburg, 06 55 40 98 77, nermin.dizdarevic@grensregio.eu
Felix Netten, Projectadviseur Ministerie van Economische Zaken, 06 55 44 97 18, felix.netten@grensregio.eu