Openstelling 7 april 2020 MIT Zuid Haalbaarheid GAAT DOOR

Dinsdag 7 april aanstaande gaat de call MIT Zuid Haalbaarheid open. Ondanks de landelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn zowel het ministerie van Economische Zaken en Klimaat als de provincies van mening dat het van belang is om het MIT Haalbaarheid-instrument ongewijzigd aan te blijven bieden aan ondernemers.
De economische tegenwind in het licht van de huidige coronacrisis staat helder op het netvlies. Om te faciliteren dat ondernemers blijven innoveren, is ervoor gekozen om MIT Zuid Haalbaarheid call niet uit te stellen, maar ‘gewoon’ open te stellen.

U kunt uw subsidieaanvraag indienen via de webportal van 7 april 2020 9:00 uur tot 10 september 2020 17:00 uur. Er is voldoende capaciteit bij Stimulus Programmamanagement om uw aanvraag te verwerken en beoordelen.

Let op: voor dit instrument geldt dat de behandeling plaatsvindt op volgorde van indiening (first come, first serve). De dag waarop de subsidieaanvraag volledig is, geldt hierbij als ijkmoment. Alle volledige aanvragen die op 7 april 2020 worden ontvangen worden gelijk behandeld. De beoordelingsvolgorde van deze aanvragen wordt bepaald door middel van loting.

 

 

Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2021

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag