Save the date 22 september 2016 – Innovatie op alle fronten

Naam event: “Innovatie op alle fronten”
Onderwerp: subsidiemogelijkheden voor Vlaamse en Nederlandse ondernemingen met innovatieplannen
Datum: 22 september 2016
Tijd: 15u30
Locatie: Bio Base Europe Pilot Plant – Gent


Met Innovatie op alle fronten wil Interreg Vlaanderen-Nederland in samenwerking met de projecten CrossRoads 2, CrossCare en Link2innovate ondernemers informeren over de ruime subsidiemogelijkheden voor Vlaams-Nederlandse innovatieprojecten. De focus ligt op kleine en middelgrote ondernemingen. 

Via drie unieke Interreg-projecten, CrossRoads 2, CrossCare en Link2innovate, kunnen ondernemers de komende jaren een beroep doen op subsidie en ondersteuning voor industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling. Diverse speerpuntsectoren komen hierbij aan bod.  Ondernemingen die succesvol deelnemen, kunnen afhankelijk van het type project rekenen op subsidies van 10.000 tot 200.000 euro.

Programma 

15u30  onthaal
15u45  rondleiding 01 – Bio Base Europe Pilot Plant (via inschrijving)
16u20  verwelkoming gedeputeerde Peter Hertog, provincie Oost-Vlaanderen Professor Wim Soetaert, CEO Bio Base Europe Pilot Plant
16u40  introductie korte voorstelling Interreg-programma  korte voorstelling projecten CrossRoads 2, CrossCare en Link2innovate  ervaring van een ondernemer
17u30  matching van bedrijven onderling en/of met onderzoeks- en kennisinstellingen
18u00  netwerkborrel  rondleiding 02 – Bio Base Europe Pilot Plant (via inschrijving)

Schrijf je gratis in!

Heb je interesse in een grensoverschrijdende samenwerking voor jouw innovatief project binnen CrossRoads, CrossCare of Link2innovate? Maak kennis met de Interreg-medewerkers, de medewerkers van de drie projecten en met mogelijke projectpartners (bedrijven en onderzoeks- en kennisinstellingen) langs beide zijden van de grens.  Het event is gratis, maar je dient je in te schrijven via het online formulier.  Je kan je eveneens online registreren voor de rondleiding van 15u45 of 18u00 via het inschrijvingsformulier door het gekozen uur te noteren bij ‘extra info’.

Voor meer informatie: www.grensregio.eu

Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2020

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag