Nieuws

Afbeelding van het Stimulus Jaarverslag 2020
AlgemeenCR2SEInterreg VA BrabantInterreg VA Crossroads2Leisure Ontwikkel FondsMIT ZuidOPZuid 2014-2020POP3 BrabantProgrammaperiode 2021-2027Voucherregeling VAB

Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2020: van idee tot transitie

Het jaar 2020 is een jaar geweest voor in de geschiedenisboeken. De coronapandemie heeft voor veel onvoorziene veranderingen gezorgd. Ook onder dat niet gemakkelijke corona-gesternte zijn opnieuw fantastische successen geboekt die wij graag met u delen in de vorm van deze publiekssamenvatting van het Stimulus jaarverslag 2020. Wij nemen u mee door de resultaten die dankzij acht lopende programma’s & fondsen in 2020 gerealiseerd zijn, maar werpen ook graag met u een blik op de voortgang van de nieuwe programmaperiode 2021-2027. Nieuwe programma’s die ondernemers, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties financiële steun zullen bieden om te innoveren en verduurzamen.

Agenda

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Nieuwsbrief

Van welke programma's wilt u op de hoogte blijven?


Wij gebruiken uw gegevens alleen om u op de hoogte te houden van Stimulus en de programma's die u gekozen heeft. U kunt zich altijd uitschrijven door op de link onderin onze e-mails te klikken. Bekijk onze privacy statement om te zien hoe we met persoonsgegevens omgaan.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door op inschrijven te klikken, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden gedeeld met MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.