Intakegesprek voor aanvragers lening LOF

Het fondsmanagement van het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF) nodigt aanvragers uit die een leningaanvraag voor de volgende deadline van het fonds willen indienen om met het fondsmanagement een intakegesprek te voeren.

Het intakegesprek is bedoeld om, voorafgaand aan indiening, de vragen van de aanvragers te beantwoorden zodat ze het projectplan kunnen afronden. Het fondsmanagement zal de aanvragers van advies voorzien op de concept projectplannen en het beoordelingsproces nader toelichten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Het intakegesprek duurt maximaal 45 minuten en is op vrijwillige basis. De intakegesprekken vinden plaats bij House of Leisure, Almystraat 14 in Oisterwijk op woensdag 1 april 2020, van 10.00-14.00 uur. Ter voorbereiding dienen aanvragers uiterlijk vrijdag 27 maart 2020 het concept projectplan per e-mail te sturen aan het fondsmanagement via info@lofbrabant.nl.

Wilt u een intakegesprek inplannen? Neem dan contact op met House of Leisure: telefonisch via 013 – 747 0003 of per e-mail via info@lofbrabant.nl.

De volgende deadline voor het indienen van een aanvraag in het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant is woensdag 15 april 2020 (17.00 uur).

 

Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2021

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag