Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voedsel1000 – Bouw mee aan ons Brabants voedselsysteem!

19

feb

- 14:00
- 20:00

Ons voedselsysteem gaat over alles en iedereen die verbonden is met voedsel: van boer tot burger. In Noord-Brabant is de voedselsector een belangrijke economie en creëert het veel werkgelegenheid. Wereldwijd blinkt de sector uit qua innovatie, kennis en productiviteit.

De huidige manier van voedsel produceren brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Hoe gaan we bijvoorbeeld om met een veranderend klimaat? Hoe krijgen we een schonere lucht? En hoe behouden we een vruchtbare bodem? Maar bovenal: hoe zorgen we voor lekker en gezond voedsel dat goed is voor mens, dier én omgeving? Een simpel antwoord is niet weggelegd voor deze vragen. Daarom organiseert de provincie Noord-Brabant op 19 februari 2019 een Voedsel1000. Tijdens de Voedsel1000 gaan Brabanders met elkaar in gesprek over deze uitdagingen. Samen proberen we tot oplossingen te komen die we vaststellen in het eerste Brabantse Voedselbesluit.

Komt u uit Brabant? En denkt u wel eens na over het voedsel dat u dagelijks eet? Waar komt het vandaan? Hoe wordt het geproduceerd en verwerkt? Of heeft u juist ideeën of een mening over hoe dit anders kan, beter, slimmer en wellicht ook schoner? Meld u dan vandaag nog aan voor de Voedsel1000!

 

Gegevens

Datum:
<p>19</p> <p>feb</p>
Tijd:
14:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
's-Hertogenbosch, 5222 AA Nederland
+ Google Maps
Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2020

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag