Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boostersessies Interreg Vlaanderen-Nederland

16

mrt

Vanwege het succes van de eerdere ronde in december organiseren de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg in samenwerking met Stimulus Programmamanagement extra booster sessies op 2 en 16 maart.

Vierde call Interreg Vlaanderen Nederland 2014-2020

De boostersessies zijn een steuntje in de rug om kans te maken op een subsidie van het Europese programma Interreg Vlaanderen Nederland 2014-2020. Tot en met 18 mei kunnen projecten ingediend worden  gericht op arbeidsmarkt, opleiding en tewerkstelling, onderzoek en innovatie met investeringen in ‘harde infrastructuur’, duurzame energie en het efficiënt omgaan met hulpbronnen. Er geldt algemeen specifieke aandacht voor samenwerking met KMO’s/MKB’s. Voor meer informatie over de vierde call kijkt u op deze website.

Boostersessie

Tijdens een boostersessie van anderhalf uur werken we met u aan uw projectplan zodat uw project inhoudelijk aansluit op het programma van Interreg Vlaanderen Nederland. Zoekt u partners voor uw project? Ook daar kunnen de projectadviseurs mee helpen. Aan het einde van boostersessie bent u een stap dichterbij het aanvragen van de subsidie.

Voor wie?

De boostersessies zijn voor bedrijven en organisaties in Zuid-Nederland die een concreet projectplan hebben.

Inschrijven

Inschrijven kan tot vrijdag 9 februari 17.00 via communicatie@stimulus.nl. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor de boostersessies. Daarom vragen we u om dit inschrijfformulier in te vullen en mee te sturen met de inschrijving. Op basis van het ingevulde inschrijfformulier selecteren de projectadviseurs de projecten die in aanmerking komen voor de boostersessie. Indien u bij de selectie zit, wordt u ingedeeld op 2 of 16 maart. Reserveer deze data alvast in uw agenda.

Over Interreg Vlaanderen Nederland 2014-2020

Interreg Vlaanderen – Nederland is een grensoverschrijdend samenwerkingsverband tussen Vlaanderen, Nederland en de 8 provincies in de grensstreek.  Interreg Vlaanderen-Nederland subsidieert grensoverschrijdende projecten voor slimme, groene en inclusieve groei. Voor meer informatie over het programma kijkt u op www.grensregio.eu. U kunt ook contact opnemen met één van ons.

Graag tot binnenkort!

Peter Moerdijk, Projectadviseur provincie Zeeland, 06 28 90 40 56, peter.moerdijk@grensregio.eu
Ronald van Heeswijk,  Projectadviseur provincie Noord-Brabant, 06 55 68 66 76, ronald.vanheeswijk@grensregio.eu
Nermin Dizdarevic, Projectadviseur provincie Limburg, 06 55 40 98 77, nermin.dizdarevic@grensregio.eu

Gegevens

Datum:
<p>16</p> <p>mrt</p>
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
,

Locatie

PSV Stadion
Frederiklaan 10a
Eindhoven, Noord-Brabant 5616 NH Nederland
+ Google Maps
Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2021

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag