Gedeputeerde Otters reikt jaarverslag uit aan Commissaris van de Koning Polman

Suzanne Otters, gedeputeerde Mobiliteit, Organisatie en Europese programma’s bij provincie Noord-Brabant reikte vandaag op de Brainport Industries Campus in Eindhoven het Stimulus Jaarverslag 2021 uit  aan Han Polman, Commissaris van de Koning in de provincie Zeeland. De drie Zuid-Nederlandse provincies Limburg, Zeeland en Noord-Brabant werken in Europese en nationale programma’s nauw samen met bedrijven, kennisinstellingen, lokale overheden en burgercorporaties om de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

De vele mooie projectvoorbeelden van het afgelopen jaar die opgenomen zijn in het jaarverslag laten een grote innovatieve kracht zien en bieden inspiratie om de samenwerking op Zuid-Nederlandse schaal te continueren en uit te bouwen naar nieuwe programma’s die meehelpen om de regionale opgaven te realiseren op het gebied van klimaat, energie, grondstoffen, landbouw en voeding en gezondheid.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/rKGqgTNDUoA

Bekijk het volledige jaarverslag en alle projectverhalen.

 

Foto Overhandiging Stimulus jaarverslag 2021