Uitnodiging slotevent CrossRoads2 Sustainable Energy op 27 september

Op dinsdag 27 september blikken we graag met u terug op het project CrossRoads2 Sustainable Energy en stellen we de resultaten aan u voor. Welke innovaties zijn tot stand gekomen, hoeveel CO2-reductie realiseren we daarmee, welke maatschappelijke en economische impact brengen de projecten teweeg en hoe verliep de grensoverschrijdende samenwerking? Met praktijkverhalen, demonstraties en netwerkmogelijkheden verwelkomen we u op het slotevent dat VLAIO organiseert in Thor Central te Genk.

Op diezelfde dag kunt u ook vrijblijvend deelnemen aan het Interreg Go Live event: ‘Verleg de grens’ met inspirerende cases en praktische workshops rond het opzetten van projecten binnen de nieuwe programmaregeling.

Wanneer?
27 september 2022 van 12:15 tot 15:45 uur.

Waar?
Thor Park Genk
André Dumontlaan 67, 3600 Genk
Een gedetailleerde routebeschrijving vind je onderaan deze pagina.

Programma

12:15 – 13:45 uur Lunch (Interreg Go Live event)
13:45 – 14:15 uur Presentatie resultaten CrossRoads2 Sustainable Energy door Ellen Theeuwes (voorzitster Stichting CrossRoads2)
14:15 – 14:45 uur Ad Roest (gedeputeerde van de Provincie Limburg (NL)) over grensoverschrijdende samenwerking met Vlaanderen
14:45 – 15:45 uur CrossRoads-projecten stellen hun innovaties voor en getuigen over de samenwerking:

Vanaf 16.00 uur kunt u aansluiten bij de receptie van het Interreg Go Live event.

Inschrijven
Schrijf u hier in voor het slotevent. De inschrijvingen verlopen via het inschrijfformulier van het Interreg Go Live event. Op de tweede pagina van het inschrijfformulier vinkt u de sessie van CrossRoads2 Sustainable Energy aan.

CrossRoads-stand op Interreg Go live event

Projectdemonstraties gezocht
Tijdens het Interreg Go live event kunt u op de doorlopende expositie kennismaken met verschillende innovaties uit de voorbije programmaperiode. Daar hoort CrossRoads uiteraard meer dan thuis. De voorbije jaren zijn er namelijk heel wat slimme en groene innovaties tot stand gekomen tijdens de projecten CrossRoads2 en CrossRoads2 Sustainable Energy.

Hebt u deelgenomen aan een van deze projecten en hebt u een demonstratie of product dat u op onze CrossRoads-stand wilt tonen aan meer dan 600 voorbijgangers? Geef dan voor 29 juli een seintje aan marie-celine.tersago@vlaio.be. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt.

Ga in gesprek met een CrossRoads-adviseur
Ook de CrossRoads-adviseurs zijn aanwezig en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over subsidiemogelijkheden of het zoeken naar partners over de grens. U kunt met hen een één-op-één gesprek inplannen via de inschrijfmodule (vink ‘business developer’ aan).

 

 CrossRoads2 Sustainable Energy is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland en heeft als doel het stimuleren van grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden tussen kmo/mkb-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). De focus ligt daarbij op innovatieprojecten rond duurzame energie, energie-efficiëntie en hernieuwbare energie die een rechtstreekse impact hebben op de CO2-reductie in de grensregio.