Woensdag 20 september van 16.30-21.30 uur bij het informatiecentrum Grenscorridor N69 bij Braambos 5 in Westerhoven

Het Grenscorridorgebied werkt aan de toekomst, help je mee?

Wist je dat er een netwerk is van inwoners, ondernemers, organisaties en overheden die samen willen bouwen we aan een beter leven in het Grenscorridorgebied? Zij organiseren op 20 september a.s. een informatiebijeenkomst over het nieuwe subsidieprogramma LEADER Grenscorridor N69.

Met hun hulp worden goede ideeën omgezet in projecten die een eenmalige bijdrage kunnen krijgen vanuit het nieuwe subsidieprogramma LEADER Grenscorridor N69. Nederland heeft voor de komende programmaperiode 20 LEADER-gebieden aangewezen. De provincie Noord-Brabant heeft als enige LEADER-gebied in Brabant Grenscorridor N69 aangewezen. Vrij uniek dus en iets om trots op te zijn!

Wie het eerst komt…

Goede initiatieven worden voor 60% vergoed! De regel geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er zijn voorwaarden aan de subsidie verbonden (zoals een minimale subsidieaanvraag van 125.000 euro), maar we geven hierbij ook hulp en ondersteuning om de kans tot het verkrijgen van subsidie te vergroten. We helpen je, indien nodig, om jouw initiatief te verbinden met andere initiatieven waar dat kan, zodat je in aanmerking kan komen voor een subsidie. Dus woon of werk je in Eersel, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard of Bergeijk en wil je meer weten of je subsidie kunt krijgen voor een goed idee en hoe dit dan werkt? Dan zien we je graag op 20 september a.s.!

Voor wie is deze bijeenkomst?

Voor iedereen die woont of werkt in de gemeenten Waalre, Eersel, Valkenswaard, Veldhoven en Bergeijk. Dus bewoners (zij kunnen alleen een idee voorleggen via bijvoorbeeld een stichting of coöperatie die als aanvrager wil optreden), bedrijven, organisaties en overheden.

Wat kun je verwachten van deze bijeenkomst?

Je bent vrij om binnen te lopen wanneer je wilt tussen 16.30 en 21.30 uur bij ons informatiecentrum Grenscorridor N69 aan het Braambos 5 in Westerhoven.* Koffie/thee en iets lekkers staat voor je klaar. In een presentatie (starttijden om 16.45, 18.45 en 20.15 uur) kom je meer te weten over de subsidieregeling, maar je kunt ook rondlopen en zo informatie verkrijgen. Heb je al een goed idee en wil je weten hoe je dit kunt omzetten naar een subsidieaanvraag? Kom dan naar de anderhalf uur durende Workshop ‘Van idee naar aanvraag’. Deze start twee keer, om 16.30 uur en om 19 uur. Indien je interesse hebt in deelname aan deze workshop dan kun je dit aangeven op het aanmeld-formulier. Onze experts staan voor je klaar tijdens de informatiebijeenkomst. Het belooft een boeiende middag/avond te worden!

*parkeren kan op het terrein van het infocentrum. Indien dit vol is, kun je parkeren bij Huub Smolders (Tamoil) op de hoek bij de rotonde.

Hoe kun je je aanmelden?

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden van LEADER Grenscorridor N69? Meld je dan aan vóór 15 september a.s. via dit formulier of kijk op www.grenscorridorn69.nl. Je ontvangt na verzending van ons een bevestiging. Wees vrij om de uitnodiging door te sturen aan andere geïnteresseerden in het gebied!

Heb je nog vragen over de bijeenkomst?

Stuur dan even een e-mail naar n69@brabant.nl. Graag tot 20 september a.s.!

Logo LEADER