Maatregelen in het kader van nieuwe privacy wetgeving

Indien u een OPZuid-, MIT Zuid-, JTF, POP-, GLB- of Interreg-subsidie, LOF Brabant lening of VAB-voucher ontvangt of in het verleden hebt ontvangen via Stimulus Programmamanagement, beschikt Stimulus Programmamanagement over uw persoonsgegevens, zoals uw naam en uw mailadres. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In het kader van deze nieuwe privacywetgeving hebben wij ons privacy beleid aangescherpt. In ons privacy statement leggen wij uit hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Daarnaast hebben wij een cookiemelding opgenomen op onze website die u informeert over welke bezoekergegevens wij verzamelen om de website goed te kunnen laten functioneren en door ontwikkelen.

De nieuwe privacywetgeving houdt ook in, dat wij uw toestemming nodig hebben om u nieuwsbrieven of uitnodigingen voor voorlichtingsbijeenkomsten toe te sturen.

Binnenkort ontvangt u van ons een e-mail waarin wij expliciet uw toestemming hiervoor vragen. Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom onze programma’s, nieuwe subsidiemogelijkheden en deadlines, gewijzigde regelgeving en advies ontvangen met betrekking tot uw projectadministratie? Houdt u dan uw mailbox in de gaten. Met een simpele druk op de knop in de mail verzekert u zich ervan dat u ook in de toekomst niets hoeft te missen.