Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2019: van idee tot uitvoering!

Van idee tot innovatie, transitie & uitvoering. Wat gebeurt er achter de schermen zoal bij Stimulus Programmamanagement? Welke Europese, nationale en regionale subsidieprogramma’s en fondsen in Zuid-Nederland & Vlaanderen voert Stimulus uit? Wat hebben de openstellingen binnen deze programma’s opgeleverd? Welke projecten hebben zoal financiële steun ontvangen in 2019 en wat is hun verhaal? Wist u dat een MIT Haalbaarheidsproject vaak een opstap is naar een MIT R&D-project? Wist u dat het project CrossRoads2 in 2019 een Europese nominatie in de wacht heeft gesleept? Antwoorden op deze vragen en meer vindt u in de publiekssamenvatting van het Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2019.

In het jaarverslag komen 17 projectaanvragers aan het woord. Zij vertellen u inhoudelijk over hun project, de impact van het project, maar ook over het verschil wat subsidie, een lening of een voucher voor hen heeft verwezenlijkt. Stuk voor stuk is Stimulus Programmamanagement trots op deze projecten en daarom zetten we deze projecten door middel van dit jaarverslag graag in de schijnwerpers.

Leest u liever een statische PDF van een programma? Klikt u dan op de download knop rechtsboven binnen een programma of op het download icoon aan de rechterzijde.

Foto van het Stimulus Programmamanagement jaarverslag van 2019