UCANDATA®/SENTRAC TELEMATICA PROEFTUIN

Doel van het project is de realisatie van een proeftuin waarin Probe Vehicle Data, sensordata uit auto’s en sensordata uit landbouwvoertuigen worden samengebracht in een grote open database in de cloud (Vetuda®). Met deze data kunnen dan o.a. weer-, en verkeerswaarschuwingen, toepassingen voor verkeerscentrales of landbouw toepassingen voor precisielandbouw worden ontwikkeld. Partners en potentiële gebruikers kunnen vervolgens data toevoegen, data terugwinnen en/of diensten ontwikkelen.
Binnen het consortium zijn alle disciplines aanwezig om deze virtuele proeftuin te realiseren, van engineering en ontwikkeling tot leveranciers van brondata en marktpartijen en gebruikers. Het project wordt met grote belangstelling gevolgd door Rijkswaterstaat (tbv verkeersmanagement en infra beheer) en door hen ondersteund, evenals door de BOM, Fontys, NXP en Goudappel Coffeng. Beijer en Microsoft trekken in dit project samen op om de Big Dataverwerking op het Azure platform verder te ontwikkelen.

Projectinformatie

Programma:Subprogramma
1B1
Prioriteit
Versterking regionale innovatiekracht (1B1)
Regio
Noord-Brabant
Projectlocatie
SCHIJNDEL
Startdatum:
01-06-2016
Einddatum:
30-09-2020

Begunstigde:

Begunstigde:
Beijer Automotive B.V.
Adres:
Ambachtstraat 22-A, SCHIJNDEL
SCHIJNDEL
Nederland
Partner(s):
Beijer Automotive B.V.; Van den Borne Aardappelen B.V.; Boomkwekerijen Henri Fleuren B.V.; Abemec B.V.; Euphoria Software B.V.

Financiering

EU (EFRO)
€ 178.893
Noord-Brabant:
€ 260.884
Totaal publiek:
€ 439.777
Totaal privaat:
€ 1.357.593
Totale subsidiabele kosten:
€ 1.797.370

Statistieken

Totale subsidiale kosten

Totaal publiek