UCANDATA®/SENTRAC TELEMATICA PROEFTUIN

Doel van het project is de realisatie van een proeftuin waarin Probe Vehicle Data, sensordata uit auto’s en sensordata uit landbouwvoertuigen worden samengebracht in een grote open database in de cloud (Vetuda®). Met deze data kunnen dan o.a. weer-, en verkeerswaarschuwingen, toepassingen voor verkeerscentrales of landbouw toepassingen voor precisielandbouw worden ontwikkeld. Partners en potentiële gebruikers kunnen vervolgens data toevoegen, data terugwinnen en/of diensten ontwikkelen.
Binnen het consortium zijn alle disciplines aanwezig om deze virtuele proeftuin te realiseren, van engineering en ontwikkeling tot leveranciers van brondata en marktpartijen en gebruikers. Het project wordt met grote belangstelling gevolgd door Rijkswaterstaat (tbv verkeersmanagement en infra beheer) en door hen ondersteund, evenals door de BOM, Fontys, NXP en Goudappel Coffeng. Beijer en Microsoft trekken in dit project samen op om de Big Dataverwerking op het Azure platform verder te ontwikkelen.

Projectinformatie

Programma:

Subprogramma

1B1

Prioriteit

Versterking regionale innovatiekracht (1B1),

Regio

Projectlocatie

SCHIJNDEL

Startdatum:

01-06-2016

Einddatum:

30-09-2020

Begunstigde:

Begunstigde:

Beijer Automotive B.V.

Adres:

Ambachtstraat 22-A
SCHIJNDEL,
Nederland

Partner(s):

Beijer Automotive B.V.; Van den Borne Aardappelen B.V.; Boomkwekerijen Henri Fleuren B.V.; Abemec B.V.; Euphoria Software B.V.

Financiering

EU (EFRO)

€ 178.893

Noord-Brabant:

€ 260.884

Overig:

€ 260.884

Totaal publiek:

€ 260.884

Totaal privaat:

€ 1.299.468

Totale subsidiabele kosten:

€ 1.739.245

Statistieken

Totale subsidiale kosten

Totaal publiek

Menu
VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2018

Bekijk hier