Kom ook naar het Duurzaam Gebouwd Congres in Zwolle!

Het Duurzaam Gebouwd Congres 2022 op 3 november in Zwolle heeft dit jaar als thema ‘Klimaatneutraal in 2030!’ Diverse thema’s waaronder circulair en biobased bouwen komen aan de orde. Keynote spreker Faas Moonen vertelt hoe je innovaties van de grond krijgt met Europese subsidies.

Het klinkt spannend om in een tijd van crisis in plaats van te vertragen, juist te versnellen. Toch zet het Duurzaam Gebouwd Congres in op de overtuiging om in turbulente tijden het positieve verschil te maken. Dat gebeurt onder bezielende leiding van dagvoorzitter Norbert Schotte.

Klimaatneutraal worden
Het Duurzaam Gebouwd Congres laat zien hoe verschillende gemeenten aan de slag zijn met de opgave om klimaatneutraal te worden, onder andere op het vlak van het toekomstbestendig maken van sportaccommodaties, zorginstellingen en woningen. U krijgt de ins en outs te horen over hoe de de vraagstukken worden ingevuld. Diverse innovatieve projecten passeren de revue.

Europese subsidies
Afsluitende keynote spreker is associate professor Faas Moonen van de Technische Universiteit Eindhoven. Hij vertelt hoe Europese subsidies helpen om met innovaties (technisch, sociaal én financieel) tot versnelde klimaatneutraliteit te komen. Hij legt uit hoe dat werkt en maakt het concreet. Hij laat zien welke mogelijkheden er zijn en waar u rekening mee moet houden als u aan de slag gaat met een Europese subsidie. Ter inspiratie geeft hij een paar innovatieve praktijkvoorbeelden.

Kies uit 28 sessie
Kies op het Duurzaam gebouwd Congres uit 28 sessies van onder andere het Rijksvastgoedbedrijf, CFP Green Buildings, Cirkelstad en Building Balance. Bekijk het hele congresprogramma!

Voor wie?
Het Duurzaam Gebouwd Congres is bedoeld voor beleidsmedewerkers, woningbouwcorporaties, ambtenaren, architecten, projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, gemeenten en andere belangrijke stakeholders uit de bouw- en vastgoedsector die op beslisniveau met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven voor het Duurzaam Gebouwd Congres 2022, op 3 november 2022 in Congrescentrum Lumen in Zwolle .Deelnamekosten zijn €295,- excl. BTW per persoon.

Afbeelding Duurzaam Gebouwd Congres 2021