Aanmelden oriëntatiegesprekken JTF

Vanaf 1 april 10:00 uur tot 30 september 17:00 uur is het weer mogelijk om binnen het JTF subsidieaanvragen in te dienen (voor zowel spoor 1, 2 en 3) voor de regio’s West-Noord-Brabant en Zuid-Limburg. Bent u benieuwd of uw idee kans maakt? Voor beide regio’s kunt u zich inschrijven voor een oriëntatiegesprek met één van de programmamanagers/beleidsmedewerkers van JTF in deze provincies. Elk gesprek duurt ongeveer 30 minuten, met uitloop tot max. 1 uur. Voor West-Noord-Brabant vinden de gesprekken (op verschillende locaties) plaats in april en mei, voor Limburg (op het Gouvernement) op 16 april. Kunt u niet op 16 april? Geef dan in het aanmeldformulier aan dat u een online afspraak op een ander moment wil.

Bent u die dag verhinderd, dan kunt u het oriëntatieformulier invullen en insturen. Daarna neemt de programmamanager contact met u op om deze met u te bespreken.

Aanmelden

Meld u via deze link aan voor de oriëntatiegesprekken:

Wilt u meer weten over de openstellingen? Lees hier de factsheets over de openstellingen:

Afbeelding JTF programma