Intakegesprek 19 januari 2022 voor aanvragers lening LOF Brabant

Het fondsmanagement van het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF Brabant) nodigt aanvragers uit die een leningaanvraag voor de volgende deadline van het fonds willen indienen om met het fondsmanagement een intakegesprek te voeren.

Het intakegesprek is bedoeld om, voorafgaand aan indiening, de vragen van de aanvragers te beantwoorden zodat ze het projectplan kunnen afronden. Het fondsmanagement zal de aanvragers van advies voorzien op de concept projectplannen en het beoordelingsproces nader toelichten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u overweegt een aanvraag in te dienen raden wij aan om een intakegesprek in te plannen.

Het intakegesprek duurt maximaal 45 minuten en vindt plaats op locatie van Stimulus Programmamanagement, Emmasingel 26 in Eindhoven op woensdag 19 januari 2022, van 13.00-17.00 uur. Ter voorbereiding dienen aanvragers uiterlijk woensdag 12 januari 2022 het concept projectplan per e-mail te sturen aan het fondsmanagement via b.hegger@stimulus.nl.

Wilt u een intakegesprek inplannen? Neem dan contact op met Stimulus Programmamanagement: telefonisch via 040 237 01 00 of per e-mail via b.hegger@stimulus.nl.

De volgende deadline voor het indienen van een aanvraag in het LOF Brabant is maandag 24 januari 2022 (17.00 uur).

Banner van het LOF Brabant
Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2021

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag