Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Online conferentie I’m in!

2

dec

@ 10:30

In 2023 gaat het nieuwe Europees landbouw-beleid van start. Dit nieuwe GLB gaat toekomstbestendig boeren sterker belonen. Maar hoe precies? Hoe zorgen we ervoor dat we resultaten bereiken op het gebied van natuur en milieu, en tegelijkertijd agrariërs versterken in hun ondernemerschap? Dat wordt besproken tijdens de online conferentie I’m in! Over POP3 en het nieuwe GLB.

Tijdens de tweedaagse conferentie wordt inspiratie geput uit de mooie resultaten van het huidige Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). Totdat het nieuwe GLB in werking treedt, wordt het POP3 met twee jaar verlengd. Hoe gebruiken we deze tijd van POP3+ (transitieperiode) om te experimenteren én urgente uitdagingen het hoofd te bieden?

De conferentie bestaat uit webinars en workshops op 2 en 3 december en een afwisselende talkshow op 3 december. De talkshow heeft een sterk interactief karakter en biedt vanuit verschillende perspectieven een inhoudelijke, inspirerende en informatieve blik op het nieuwe POP3, POP3+ en het nieuwe GLB-NSP. Agrarisch ondernemers delen hun persoonlijke verhalen over de actualiteit en hun ambities voor de toekomst en gaan hierover in gesprek met Carola Schouten, minister van LNV. Tijdens de talkshow schuiven ook gedeputeerden Jo-Annes de Bat en Henk Staghouwer aan.

Wilt u deze online conferentie bijwonen? Klik dan hier voor de uitnodiging en meldt uzelf aan.

 

Gegevens

Datum:
<p>2</p><p>dec</p>
Tijd:
10:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.conferentie-imin.nl/
Menu
VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2019

Bekijk hier