Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Limburg (NL): Boostersessie Interregprogramma

2

jul

- 09:00
- 17:00

De nieuwe Europese Interregprogramma’s voor de periode 2021-2027 komen er aan. Naar verwachting gaan de programma’s later dit jaar live. In aanloop naar de eerste calls organiseert de Provincie Limburg een aantal project boostersessies om je te helpen met het opwerken van jouw Limburgse projectaanvraag. Op 29 juni, 30 juni en 2 juli vinden de boostersessies voor de provincie Limburg (NL) plaats.

Interreg
De Europese subsidieprogramma’s ondersteunen samenwerking tussen bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Projecten moeten bijdragen aan de actuele maatschappelijke opgaven. Denk daarbij onder meer aan de klimaat- energie-, gezondheids, en de landbouw en voedingstransitie, of digitalisering. De definitieve programmadocumenten zijn nog in de maak.

Boostersessie
Tijdens een boostersessie van anderhalf uur wordt er samen met u gewerkt aan uw projectplan zodat uw project inhoudelijk aansluit op het programma van Interreg Vlaanderen Nederland. Zoekt u partners voor uw project? Ook daar kunnen de projectadviseurs mee helpen. Aan het einde van boostersessie bent u een stap dichterbij het aanvragen van de subsidie.

De boostersessies zijn voor bedrijven en organisaties in Limburg die een concreet projectplan of projectidee hebben

Tijd en locatie
Tijd: Anderhalf uur durende boostersessie tussen 09.00-17.00 op 29 juni, 30 juni en 2 juli.
Locatie: Provinciehuis te Maastricht (afhankelijk van de dan actuele corona-maatregelen wordt indien nodig een digitale sessie ingepland, er zal plek zijn voor maximaal 3 vertegenwoordigers per project, digitaal aansluiten met meer personen is mogelijk

Inschrijven
Inschrijven kan tot vrijdag 14 juni 2021 17.00 via dit aanmeldformulier. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Projecten worden geselecteerd op basis van kwaliteit en inpasbaarheid in het betreffende Europese programma. Indien je wordt uitgenodigd voor een sessie word je op een van deze dagen ingeroosterd. Reserveer deze data daarom alvast in de agenda. Uiterlijk 21 juni laten wij weten of je in aanmerking komt voor een boostersessie.

 

Gegevens

Datum:
<p>2</p> <p>jul</p>
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Menu

VAN IDEE
TOT INNOVATIETRANSITIE UITVOERING

Pauzeer
Jaarverslag Stimulus Programmamanagement 2020

Bekijk hier

Bekijk ons jaarverslag