AgriFoodTech – Den Bosch

Stimulus://AgriFoodTech – Den Bosch
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De Europese subsidieprogramma’s POP3 Brabant, OPZuid en Interreg VA zijn aanwezig op het Smart Farming plein van de provincie Noord-Brabant op de Agrofoodtech. Heeft u een innovatief idee voor de landbouw en agrofoodsector? De Europese programma’s POP3 Brabant, OPZuid en Interreg VA kunnen u helpen om uw idee uit te voeren. Speciale aandacht is er voor subsidiemogelijkheden vanuit POP3 voor precisielandbouw en beter bodembeheer. Kom naar het Smart Farming plein om meer informatie in te winnen. Op woensdag en donderdag om 14.00 is er een speciaal inloopuurtje voor de POP3 openstellingen.

 Over Smart Farming plein

De provincie werkt samen met haar partners om duurzame technologie vaker en slimmer toe te passen in de agrofoodsector. Meer kennis op dit terrein versterkt de internationale handelspositie van Brabant. De provincie Noord-Brabant zet Brabantse innovaters in de spotlights op het Smart Farming Plein om inspirerende voorbeelden van innovaties te laten zien aan de bezoekers van de vakbeurs.
Meer informatie over het Smart Farming plein vindt u hier.

 

Over AgriFoodTech

 Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting… De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren, zowel in de machinebouw, voedselverwerking als op het land of in de kas staan hierbij centraal. Tijdens de tweede editie van AgriFoodTech op 13 en 14 december brengen we deze sectoren bij elkaar en (ver)bouwen we samen de toekomst!
Meer informatie over AgriFoodTech en het programma vindt u
hier.